Ndryshime Konstruktive

Kontroll dhe prove e mjetit te ndryshuar

Kontakto

Na kontaktoni dhe lini takimin per kontrollin e mjetit ne oraret kur te ju pershtatet.

Procedura e kontrollit

Vazhdimi me proceduren e kryerjes se kontrollit te mjetit tuaj.

Perfundimi i kontrollit

Pas mbylljes se procesit te kontrollit te mjetit tuaj behet perfundimi dhe vleresimi i mejtit ne baze te kritereve.

Kontroll dhe prove e mjetit te ndryshuar

SHPRESA-AL është subjekti i licensuar nga Ministria përgjegjëse për
transportin për kryerjen e kontrollit dhe provës të mjeteve rrugore që
kanë kryer ndryshim të karakteristikave konstruktive ose funksionale.
Kemi kapacitetet e nevojshme si dhe staf teknik të çertifikuar mbi
bazën e të cilave kemi marë përgjegjësinë administrative dhe ligjore për
kontrollin dhe provën në linjën teknike të instaluar në Ofiçinën tonë deri
në miratimin dhe çertifikimin e këtyre ndryshimeve.

Llojet e ndryshimeve konstruktive

Të cilat shqyrtohen dhe miratohen nga komisioni i ekspertëve tanë janë:

 • Ndryshim i ngjyrës se mjetit
 • Veshjen me adezive të mjetit
 • Reduktimin e numrit të vendeve në autoveturat me maksimumin 6+1 vënde deri në 4+1 vënde.
 • Shtim i numrit të vëndeve në autoveturat nga 4+1 vënde deri në maksimumin 6+1 vënde.
 • Reduktimin e numrit të vëndeve për autoveturat me 8+1 vënde në 4+1 vënde.
 • Ndryshimin e llojit të mjetit nga ATP në Autoveturë
 • Ndryshimin e motorrit të mjetit.
 • Ndryshimi i kutisë së shpejtësisë.
 • Vendosjen e sistemit alternativ të ushqimit të motorrit me gaz (montim impjant gazi).
 • Shtimin e numrit të vëndeve teknikisht të lejushme.
 • Kthimin e mjeteve të transportit të udhëtarëve me peshë maksimale të autorizuar jo më të madhe se 5 ton, në automjet për transport të përzier ATP
 • Ndryshime të tjera të karrocerisë së mjetit

Licensat

Proçedurat tona të operimit bazohen në standartet ndërkombëtare
mbi të cilat jemi akredituar TRUP INSPEKTUESE për të ofruar këtë shërbim.

Shembuj te ndryshem


Fatal error: Uncaught ErrorException: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/stage/public_html/shpresa/wp-includes/functions.php:3778 Stack trace: #0 [internal function]: App\Base\Bootstrap\HandleExceptions->handleError(8, 'ob_end_flush():...', '/home/stage/pub...', 3778, Array) #1 /home/stage/public_html/shpresa/wp-includes/functions.php(3778): ob_end_flush() #2 /home/stage/public_html/shpresa/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_ob_end_flush_all('') #3 /home/stage/public_html/shpresa/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /home/stage/public_html/shpresa/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/stage/public_html/shpresa/wp-includes/load.php(679): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/stage/public_html/shpresa/wp-includes/functions.php on line 3778